Menderes Şehit Mehmet Kıvık Anadolu Lisesi

WEB https://menderessehitmehmetkivikal.meb.k12.tr
Adres : KASIMPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO: 113-1A MENDERES / İZMİR
VİZYON : Öğrencilerimizi; gerçekçi bir hedefe sahip, öğrenmeye istekli, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olan, topluma karşı sorumluluk duygusuna sahip, sağlıklı iletişim kurabilen, kendini olumlu bir şekilde ifade edebilen, çözüm üretebilen, çağın gerektirdiği donanımlara sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven, yaşam boyu öğrenmeyi amaç edinmiş, dürüst, çevresine saygılı, sorumluluk sahibi, eleştirel düşünebilen, özgüveni olan, bir üst öğrenime en üst performansla yerleşen, hayata hazır bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :3498
Öğretim Şekli :İkili Öğretim 11. ve 12. sınıflar Sabahçı 9. - 10. ve 11/D sınıfları Öğlenci
Yabancı Dil : İngilizce - Fransızca
Isınma : Kalorifer doğal gaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Atatürk Cad. No:155 Menderes İzmir (İzban Cumaovası Durağı Eshot Menderes Anadolu Lisesi Durağı Dolmuş)
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Menderes İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 238 öğrenci kontenjanı açılmıştır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban Puanı olarak 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılında en son kayıt 87.94 diploma notu ile yapılmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %34
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : İngilizce Öğretmenimiz Sinan BİRVAR rehberliğinde "Create, Record, Learn and Enjoy" adlı E-Twinning Projesi yapıldı.
Diğer Hususlar : SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ menderesanadolulisesi94@gmail.com Facebook: menderesanadolulisesi İnstagram:menderesanadolulisesi